Vlad Poptamas Fotograf

Album foto de nunta, botez, familie, promotii

Albume

Piele sintetica

Piele sintetica: este o piele asemănătoare celei naturale

O putem întâlni și sub numele de piele ecologică ceea ce înseamnă că nu este dăunătoare mediului. Pentru realizarea acestui tip de piele sintetica, natura nu are de suferit aducând la protejarea plantelor sau animalelor.

Când vine vorba despre piele sintetică pe lângă protejarea mediului, avantajele întâlnite sunt mult mai multe. Impermeabilitatea, rezistența în timp și costul mul mai redus față de pielea naturală joacă un rol important în alegerea acestui material pentru coperta unui album.

Aceste materiale se pot alege pentru toate tipurile de albume.

Te invit în secțiunea de mai jos să urmărești portofoliul de materiale ”piele sintetică” și să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cu tine, cu personalitatea ta sau încâperea în care dorești să fie albumul expus.

Piele Sintetică

Albumul tau

În cazul în care evenimentul pe care dorești să îl păstrezi în amintire pe paginile unui album a fost fotografiat de mine, nu rămâne decât să alegi fotografiile , mărimea și coperta albumului.

Nu îți face griji, dacă evenimentul a fost fotografiat de un alt fotograf și îți plac albumele pe care le-ai văzut pe această pagină, poți să îmi trimiți un mesaj, iar cel mai probabil și pentru evenimentul tău v-a avea un album.

Crează propriul album

Încarcă fotografiile

Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos / Add your files / alegi fotografiile pe care dorești să le trimiți, iar la ”Email to” notezi foto@vladpoptămaș.ro

Dacă nu reușești să încarci fotografiile te rog să trimiți un email la foto@vladpoptămaș.ro | 0740.043.491

Album foto de nunta, botez, familie, promotii