Vlad Poptamas Fotograf

Fotograf Nunta Targu Mures

Targu Mures

Dragoste la primul search

Dacă ai ajuns pe această pagină este posibil să fi în căutarea fotografului pentru nunta ta. Sau să fi căutat ”Fotograf Nunta Targu Mures”

Eu sunt Vlad Poptămaș, îmi place să scriu povești prin vizorul aparatului de fotografiat, povești care mai târziu să stârnească amintiri frumoase întipărite în cadre unice și memorabile, sau cum îmi zic unii, sunt ”fotograf de nuntă”

Nunta reprezintă un eveniment foarte important din viața fiecăruia, sala de nuntă, decorațiunile, prăjiturile, rochia de mireasă sau costumul de mire trebuie să fie perfecte.

Pe lângă cele menționate mai sus, mai este nevoie bineînțeles de fotograf.

Te invit să arunci o privire peste portofoliul meu și să îmi lași un mesaj în secțiunea de contact.

Fotograf Nunta Targu Mures

Albumul foto

Să nu uităm de album !!!

Pe lângă portofoliul de fotografii te invit să urmărești și secțiunea cu albume foto, albumul cu fotografii de la nunta nu trebuie să lipsească din biblioteca ta.

Cel mai frumos și elegant mod de a privi fotografiile împreună cu cei apropiați rămâne în continuare albumul de fotografii.

Albumele foto conțin un design modern cu fotografii imprimate pe paginile sale, precum și o varietate largă de materiale, texturi și culori pentru copertă, lucru care ne va ajuta să facem un album exact așa cum vă doriți.

Am uitat să îți spun:
- Albumele cu fotografii o să le realizăm împreună, tu o să alegi toate fotografiile pe care le dorești, materialul și culoarea care o să fie pe coperta.
- Eu am să mă ocup de designul albumului pe care o să ai ocazia să îl vezi digital inițial, și la urmă bineînțeles am să îl trimit spre laboratorul de creație.

Îți place ce ai găsit pe această pagină ? Mai este un singur pas, apasă butonul de mai jos.

Fotograf Nunta Targu Mures | Botez | Sedinte Foto | Cuplu | Albume