Vlad Poptamas Fotograf

Album foto de nunta, botez, familie, promotii

Albume

Clipele tale rămân întipărite în pagini de poveste

RO: Cel mai frumos și elegant mod de a privi fotografiile împreună cu cei apropiați rămâne în continuare albumul de fotografii.

Albumele foto conțin un design modern cu fotografii imprimate pe paginile sale, precum și o varietate largă de materiale, texturi și culori pentru copertă, lucru care ne va ajuta să facem un album exact așa cum vă doriți.

Având în vedere faptul că albumul trebuie să conțină cele mai reprezentative fotografii pentru voi, toate fotografiile pe care le doriți o să fie alese de către voi, dar la fel ca și designul albumului și fotografiile pe care le imprimam în album trebuie alese cu grijă, pentru un rezultat final cât mai bun. De aceea după alegerea făcută de voi, urmează o consultare asupra designului final, design pe care îl puteți admira digital înainte de imprimare.

Album foto de nunta, botez, albume pesonalizate si imprimate direct pe pagini, coperta eleganta din piele, catifea sau materiale textil

Materiale

Piele naturală

Catifea | Textil | Alte Materiale

Piele sintetică

Albumul tau

În cazul în care evenimentul pe care dorești să îl păstrezi în amintire pe paginile unui album a fost fotografiat de mine, nu rămâne decât să alegi fotografiile , mărimea și coperta albumului.

Nu îți face griji, dacă evenimentul a fost fotografiat de un alt fotograf și îți plac albumele pe care le-ai văzut pe această pagină, poți să îmi trimiți un mesaj, iar cel mai probabil și pentru evenimentul tău v-a avea un album.

Crează propriul album

Încarcă fotografiile

Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos / Add your files / alegi fotografiile pe care dorești să le trimiți, iar la ”Email to” notezi foto@vladpoptămaș.ro

Dacă nu reușești să încarci fotografiile te rog să trimiți un email la foto@vladpoptămaș.ro | 0740.043.491

Album foto de nunta, botez, familie, promotii